Në të njëjtin ritëm: IQOS dhe EXIT Festival

20/05/2022 09:46

Një bashkëpunim mes IQOS dheEXIT Festival, një prej festivaleve më në zë të muzikës elektronike në Ballkan, i shtoi ritmin dhe ngjyrat fundjavës së kaluar në Tiranë.

Si pjesë e një serie eventesh nën konceptin “NË TË NJËJTIN RITËM” që do të zhvillohen në të gjithë kryeqytetet e rajonit, Tirana ishte ndalesa e dytë pas Sarajevës, me të ftuar special DJ Reblok.

Miqtë e mbrëmjes patën mundësinë të fitonin bileta për në EXIT Festival, që do të zhvillohet në Beograd 7 – 10 Korrik, duke u bërë pjesë e mekanikave dhe lojrave të eventit.

Gjithashtu, 20 pjesëtar të komunitetit IQOS nga i gjithë rajoni, do të jenë të ftuar VIP të EXIT Festival, për të përjetuar një eksperiencë unike.

Pas Tiranës, Exit Pre-Party do të zhvillohet në Beograd, Shkup dhe Podgoricë.

 

 

 

Top Channel