Presidenti i ri, Balla-Alibeajt: Hajde ulemi diskutojmë dokumentin tuaj! Perfekt kriteri euroatlantik

17/05/2022 11:35

“Proces me letra nuk bëhet. unë jam i gatshëm yë ulemi tani, të mbyllemi në mbledhje shkojmë ulemi diku, nëse biem dakord dhe pastaj shkoni tek grupi juaj konsultoni emrat hajde të diktojmë emrat se ky proces i tillë është. Unë nuk po vë asnjë kusht, të jetë dokument që ti shërbejë edhe 2027, edhe 2032. Unë  jam gati edhe me Spiropalin, po vjen edhe Gjiknuri, ulemi këtu tek kjo sallë, marrim dokumentin, siç diskutojmë ligjet. I vëmë edhe një firmë, mbi bazën shkojmë tek emra, kemi përcaktuar kriteret, ditën e diel deri në orën 16:00 në orën 9 të mblidhet komisioni i ligjeve, pro kjo gjëja që ne fshihemi pas shkuarjes dëm të raundeve kjo gjëja nuk bën. unë them hajde ja ku jemi ju mjafton Tabaku dhe Gjekmarkaj, të diskutojmë dokumentin tuaj në respekt të së drejtës së opozitës për të dhënë mendimet e veta. Kishte një propozim  të jetë euroatolantik, perfekt është një gjë e shkëlqyer”, tha Balla.

Top Channel