Komisioni i Organizimit dhe Kontrollit të Operacioneve Elektorale ka bërë publike agjendën e Sali Berishës dhe Ibsen Elezit për fushatën, ndërsa jemi në prag të zgjedhjeve të kreu të PD-së.

Turi i takimeve:

E premte, dt 13 maj 2022

Ora 17.00 Sali Berisha takim me anëtarë dhe simpatizantë të PD në Elbasan.

E shtunë, dt 14 maj 2022

Ora 10.00 Ibsen Elezi takim me anëtarë dhe simpatizantë të PD në Kukës

Ora 11.30 Ibsen Elezi takim me anëtarë dhe simpatizantë të PD në Has.

Ora 18.00  Sali Berisha takim me anëtarë dhe simpatizantë të PD në Fier

Votimi për kreun e ri të PD-së është planifikuar të mbahet më 22 maj.

 

Top Channel