Abuzimet në shitblerjen e energjisë dhe krizën/ PD kërkesë për ngritjen e një komisioni të posaçëm parlamentar 

05/05/2022 17:33

Grupi parlamentar i Partisë Demokratikë ka vendosur në mbledhje që të paraqes një kërkesë për ngritjen e një komisioni të posaçëm parlamentar për abuzimet me shitblerjen e energjisë elektrike dhe krizën e krijuar ne sistemin energjetik.

Për këtë komision, do të ngarkohen deputët Helidon Bushati, Lefter Gështenja dhe anëtarët e PD në Komisionin e veprimtarive prodhuese.

Kërkesa për ngritjen e këtij komisioni vjen pas ngritjes së komisionit për investimet strategjike.

Top Channel