Ka nisur numërimi i votave për anëtarët e Këshillit Kombëtar të Partisë Demokratike dhe pritet që rezultatet të dalin ditën e nesërme.

Komisioni i Rithemelimit  u mblodh sot në orën 10:00 Kuvendin Kombëtar të Partisë Demokratike në Pallatin e Kongreseve, ku morën pjesë 1425 delegatë të cilët votuan të zgjedhin Këshillin e ri Kombëtar.

Kuvendi i Partisë Demokratike ka miratuar ndryshimet statutore.

Top Channel