Në garë të ngushtë, Fatos Hoxha zgjidhet kryetar i PD-së në Bulqizë

27/04/2022 09:35

Fatos Hoxha është zgjedhur si kryetari i Partisë Demokratike në degën e Bulqizës.

Pas numërimit të fletëve të votimit, ndërmjet 2 kandidaturave, kryetar i PD u shpall, z. Fatos Hoxha me 56.6% të votave.

Ai fitoi ndaj ndaj Shaqir Manjanit me 116 vota diferencë.

Fatos Hoxha: 558 vota

Shaqir Manjani: 442 vota

Të pavleshme: 8

Nga 2200 votues që ishin në lista kan votuar 887.

Zgjedhjet në Bulqizë u shoqëruan me tensione, pas shtyrjes nga e diela që ishin planifikuar. Disa prej anëtarëve të vjetër të PD-së, nuk kishin emrat në lista dhe kjo solli përplasje në qendrën e votimit.

Top Channel