Është tensionuar situata e zgjedhjeve për kreun e Partisë Demokratike në degën Bulqizë.

Një pjesë pjese e votueseve kërkojnë nisjen e procesit të votimeve, ndërsa nje pjesë nuk pranojnë.

Shumë votues anëtarë të PD që në vitin 1991  janë hequr nga lista.

Mes tyre është edhe Bashkim Gjeleshi i cili mban në duar tre tesera të  Partisë Demokratike, i cili shprehet se nuk e ka emrin në listë dhe kjo e fundit po manipulohet.

Jam anëtar që në 91-shin. Kam marrë pjesë në çdo protest dhe në çdo mbledhje të PD, jam me tre tesera, të Azem Hajdarit, Saliun dhe Lulzim Bashën. Ka manipulime, nuk është lista e plotë. Nuk e di sesi bëhen këto lista. Kam lënë tokën pa punuar për të ardhur këtu dhe nuk më lejojnë të votoj. Sot dal komunist unë”, shprehet qytetari.

Top Channel