Ka nisur procesi i votimit për degën e Partisë Demokratike në Maliq të Korçës.

Janë  2 qendra votimi, një në qytetin e Maliqit dhe një në fshatin Pojan ku janë 2200 anëtarë me të drejtë vote.

Dy kandidatë përballë njëri tjetrit janë Nevjon Kodrasi sekretar i degës Maliq dhe aktivist në këtë parti prej vitesh si dhe Elidon Lika anëtar dhe aktivist i kësaj partie prej vitit 1990.

Procesi ka filluar normalisht dhe pritet një pjesëmarrëse në këto zgjedhje ku Maliqi ka mbështetur fuqishëm grupin e rithemelimit të PD.

Top Channel