Lajmi i fundit
Një makinë policie aksidentohet nga një makinë Rangë Rover/ Shoferi ishte nën efektin e alkoolit

Gjatë procesit në Patosin deputetit Luan Baci sulmoi platformën Alibeaj, e cila sipas tij, është përçarese për bazën e PD.

Edhe në degën e Patosit, procesi kryhet në bazë të parimit një anëtar një votë, ndërsa administrohet nga një komision, anetarët votojnë në dy dhoma të fshehta e votat hidhen në një kuti.

Sot votohet në 18 degë të Partisë Demokratike. Procesi i votimit është hapur në orën 8.00 e do të mbyllet në orën 18.00. procesi zhvillohet në Cërrik, Gjirokastër, Përmet, Tepelenë, Pogradec, Kukës, Kamëz, Kavajë, Vlorë dhe Sarandë.

Top Channel