Zgjedhja e presidentit të ri, Berisha: Rama po vepron me kodin e mafias, futur në zarf sekret tre emra, nuk pranojmë…

15/04/2022 12:57

Ish-kryeministri Sali Berisha e ka quajtur të paligjshëm procesin e zgjedhjes së presidentit të ri të Republikës së Shqipërisë.

Në konferencën e përjavshme me gazetarët, Berisha rtha se Rama e shpalli zgjedhjen e presidentit me kodin e madias, dhe futi në zarf sekret tre emra.

Ai tha se një forcë demokratike nuk i pranon këto praktika mafioze.

Berisha: Edi Rama e shpalli zgjedhjen e Presidentit në kodin e mafias, e dëgjuat vetë cili është kodi. Do jeni tre emra, a e morët vesh ju atë. Futi në zarf sekret tre emra, kështu që a mundet një forcë demokratike politike të pranojë praktika mafizoe, kurrë s’i pranon.

Top Channel