Gjykata Apelit të Posaçëm ka vendosur për të konfiskuar pasurinë ndaj Xhevi Ndokës dhe Mimoza Ndokës, vëllait e motrës së ish deputetit socialist Arben Ndoka.

Rreth një vit më parë shkalla e parë vendosi të konfiskoi një pasuri prej gati 55 milionë euro të një grupi që akuzohen për shpronësimin e pronave në Shëngjin.

I pranishëm në këtë seancë është edhe prokurori i SPAK Dritan Prençi.

Top Channel