Katër hetime paralele kanë nisur nga autoritetet në Greqi, për të hedhure dritë mbi misterin e vrasjes së tre vajzave në Patra, ky e dyshuara kryesore është nëna e tyre, Roula Pispirigou.

Protothema.gr shkruan se tashmë janë nxjerrë tre arsyet e mundshme që që çuan në këtë akt të tmerrshëm.

E para ka të bëjë me zemërimin që kishte me ish-bashkëshortin, Manos Daskalakis . Ajo mund të ketë dashur hakmarrje ndaj fëmijëve të tij.

Skenari i dytë për motivimet e 33-vjeçares ka të bëjë me nevojën e pangopur që kishte për të tërhequr vëmendjen përmes së keqes që u shkaktonte të tjerëve.

Skenari i tretë fokusohet në rastin e Georgina. Vogelushja mund të ketë dëgjuar apo parë diçka dhe ka pasur frikë se mos zbulohet. Për autoritetet është e hapur mundësia që Georgina të ketë parë diçka që ka të bëjë me vdekjen e motrës së saj 7 muajshe Iris.

33 vjeçarja Roula Pispirigou ,që është çuar në paraburgim, mohon çdo akuzë,ndërkohë që ka filluar hetimi për të zbuluar shkaqet e vdekjes së dy vajzave të tjera dhe sipas specialistëve mjeko-ligjorë ka disa fakte që të çojnë në përfundimin se ato mund të jenë mbytur.

Tre fëmijët e çiftit Daskalakis-Pispirigou kanë humbur jetën Malena 3 vjeç e gjysëm në korrik të 2019, Irida 6 muajshe në mars të 2021 dhe Xhorxhina 9 vjeç në janar të këtij viti.

FOTO GALERI
1/6

Top Channel