Gjatë orëve të para të ditës një re tymi është përhapur në zonën periferike të qytetit të Vlorës ku mori flakë një fushë depozitimi për mbetje

Zjarri ka vazhduar të djegë mbeturina  edhe në praninë e zjarrfikësve.

Nuk është e para herë që persona që mbledhin mbetje plastike apo dhe hekurishte i vënë flakën plehrave duke shkaktyar katastrofë mjedisor në lagjen kushtrimi.

Top Channel