Një shpërthim i tubacionit të linjës së ujërave të bardha ka ndodhur në Bulqizë.

Edhe pse Bulqiza furnizimin me ujë e ka me vetërrjedhje, banorët e  e lagjes se Vjetër  dhe atë te Re furnizohen me orarë të reduktuar.

Por përtej kësaj, sot në lagjen “Minatori” një nga linjat kryesore te ujit ka shpërthyer duke rrezikuar jetën e banorëve.

Një nga banorët e kësaj lagje shprehet se shpeshherë ka patur defekte të kësaj natyre, gjë kjo që tregon se tubacionet dhe rubinetat kryesore janë jashtë standardit.

Top Channel