Nga dita e sotme deri më 1 prill parashikohet mot i përkeqësuar në gjirin e Vlorës dhe jashtë saj.

Për këtë arsye janë pezulluar tragetet e linjës Vlorë-Brindisi-Vlorë; janë pezulluar mjetet e vogla lundruese dhe anijet e peshkimit.

Moti pritet të përmirësohet  në datën 01.04.2022  në gjirin e Vlorës dhe jashtë saj për mjetet e vogla lundruese dhe të peshkimit në orën 22:00.

Top Channel