“Trupi i mirë”/ Një vepër për gruan në teatrin e Korçës

27/03/2022 12:47

Trupi i mirë, një shfaqje nga Eve Ensler me mesazhe të forta për realitetin shqiptar dhe atë botëror u vu në skenën e teatrit të Korçës.

5 artiste femra qe bëhen bashke nen regjinë e Altin Bashës dhe tregojnë sesi është jeta e një femre, vështirësitë dhe sfidat përmes monologjeve fantastikë. Teksa flasin me dinamizëm dhe rrëfejnë historitë e tyre dramatike për anoreksinë, obezitetin, moshën, të drejtat, lirinë mesazhet duken se i vijnë për shtat realitetit tonë

Shfaqja do të ngjitet përsëri në skenën e teatrit të Korçës sonte në mbrëmje nën interpretimin e aktoreve Zamira Kita, Paola Kodra, Ilda Pepi, Lola Meta dhe Blerta Belliu.

Top Channel