Dhëmbë të prishur, dhëmbë të hequr para kohe, apo dhëmbë të vënë në moshë shumë të re…!

Këto janë disa nga problematikat e shëndetit të dhëmbëve që dallonin shqiptarët. Sipas një studimi të bërë mbi Shëndetin Oral në vendin tonë, rezulton së një pjesë e konsiderueshme e popullsisë nuk e ka kulturën e higjienës së gojës dhe të mirëmbajtjes së dhëmbëve. Ndërkohë teknologjia dentare ka avancuar dukshëm, nga viti ne vit.

Si të zëvëndësojmë dhëmbët e humbur nëpërmjet teknikës më të fundit “All-On-4”, e quajtur ndryshe si metoda “Dhëmbë Brenda Ditës”?

Në çfarë moshe dhe në cilat raste rekomandohet të përdoret kjo teknikë?

Cilat janë avantazhet e teknikës “All-On-4″ në krahasim me teknikat e mëparshme?

Klinika e mirënjohur Dentare Brianza Dent ofron për të gjithë pacientët, shqiptarë dhe të huaj, metodën moderne ” All-On-4″.

Gjithçka në Hipokrati!
Sonte, ora 16:50!
Top Channel!

Top Channel