25 vite më parë në marsin e vitit 1997, Shqipëria provoi momentin më dramatik në histori.

Shteti u rrëzua bashkë me firmat piramidale dhe kaosi shpërtheu.

Në disa qytete u sulmuan depot dhe repartet ushtarake.

Në Shkodër në bazën e kundër ajrorëve, turma vrau edhe dy oficerë që po e mbronin.

Sot pas 25 vitesh dy djemtë e tyre janë ushtarakë dhe vazhdojnë amanetin e baballarëve.

Top Channel