Një incident ka ndodhur ditën e sotme gjatë konferencës së mbajtur nga kryetari i komanduar i PD-së Enkelejd Alibeaj.

Teksa ai po fliste, në sallë janë dëgjuar të bërtitura nga një grua, dhe është dashur ndërhyrja e rojeve për ta larguar që aty.

Në dorë ajo mbante teserën e PD-së dhe tentonte të futej brenda në sallë ku po fliste Alibeaj.

Ende nuk dihet arsyeja e këtij incidenti.

Top Channel