Debat në Open/ Ristani-Xhaferrajt: Mos fol në emër të familjes demokrate

24/03/2022 22:56

Arben Ristani dhe Ferdinand Xhaferraj kanë debatuar në studion e “Open”.

Deputeti Xhaferraj ishte me idenë që Berisha nuk duhet të bëhej pjesë e zgjedhjeve për kreun e PD sepse do t’i jepnin Ramës mandatin e katërt.

Pas kësaj nisi debate me Ristanin pasi Xhaferraj u shpreh se fliste duke u bazuar tek pritshmëria e familjes demokrate.

Ristani: Rrotulloheni dhe vini në të njëjtën pikë.

Xhaferraj: Veprojmë që tani që të mos ketë Rama mandatin e katërt.

Ristani: Ju thoni të ndërpresim mundësinë për të garuar përmes statutit.

Xhaferraj: Pritshmëria e familjes demokrate na çon tek kjo. Nuk e kërkoj unë, është pritshmëria që më çon tek ky gjykim.

Ristani: Unë të them që e ke gabim që flet në emër të familjes demokrate.

Xhaferraj: Unë përfaqësues jam.

Ristani: Meqë futesh si përfaqësues, duhet të flasësh si i tillë jo në emër të familjes demokrate.

Xhaferraj: Jam pjesë dhe mund të flas.

Top Channel