Çmime më të larta në ndërtim/ Shtrenjtohen materialet në Kosovë

23/03/2022 19:56

Në Kosovë është rritur edhe çmimi i materialeve në ndërtim.

Shtrenjtimi ndjehet te çmimi i hekurit që prej fillimit të luftës në Ukrainë dhe kjo sipas ndërtueseve do çojë në rritjen e çmimit të banesave.

Top Channel