Edhe në Seman ka pasur zbatica, pasi uji është tërhequr nga bregu me 30 cm.

Sipas peshkatarëve të zonës, ky fenomen ka nodhur nga era e fortë që po fryn nga veri-lindja.

Fenomene të ngjashme kanë ndodhur edhe gjatë dy ditëve të fundit në Lezhë dhe në Vlorë, ku uji është tërhequr nga 10 deri në 30 cm nga bregu i detit.

Top Channel