Nis mbledhja e Partisë Demokratike, pritet një vendim për “fatin” e PD-së

21/03/2022 17:22

Në selinë e Partisë Demokratke ka nisur mbledhja e Lulzim Bashës me grupin parlamentar dhe Kryesinë.

Edhe  në këtë mbledhje do të diskutohet përçarja brenda partisë, ku shumë anëtarë kanë kërkuar vazhdimisht dorëheqjen e Bashës

Në mbledhjen e sotme, të njoftuar nga kryedemokrati Lulzim Basha, pritet të jenë edhe anëtarët e kryëesisë dhe anëtarët e Partisë Demokratike nëpër rrethe.

Në mbledhjen e tre strukturave, pritet një vendim për fatin e PD-së.

Top Channel