Kryetarët e degëve të Partisë Demokratike në Kombinat, Mat dhe Dibër nuk kanë rënë dakort me dorëheqjen e kryetarit Lulzim Basha.

Ata janë shprehur se ndihen të tradhëtuar, teksa kanë kërkuar edhe shpjegime se pse Lulzim Basha vendosi të hedhë një hap pas, duke dhënë dorëheqjen.

Top Channel