Testosteroni është i njohur si hormoni i gjinisë mashkullore, i cili nxit dëshirën seksuale tek meshkujt.

Nëse nuk e keni në sasi të mjaftueshme në gjak, dëshira seksuale zvogëlohet ose shuhet.

Zakonisht pas moshës 30-vjeçare tek meshkujt, sasia e testosteronit në trup pëson rënie.
Rënia e nivelit të testosteronit lidhet gjithashtu edhe me kequshqyerjen. Një nivel i ulët i testosteronit mund të ndikojë si në cilësinë e jetës së një mashkulli, ashtu edhe në shëndetin e përgjithshëm të organizmit të tij.

Po a e dini se sa duhet të jetë niveli i Testosteronit në etapa të ndryshme të jetës së një mashkulli?
Kanceri i prostatës! Si parandalohet ai?

Sa të dëmshme janë suplementet sintetike që marrin të rinjtë për rritjen e dëshirës seksuale dhe të masave muskulore?

Produktet Prostatol Complex dhe Epimedium Complex – Suplemente Magjike në ndihmë të problemeve të sferës mashkullore!

Prostatol Complex, është produkt tërësisht natyral i cili rregullon problemet me gjendrën e prostatës. Një produkt i ofruar nga Natyra Therapy.

Epimedium Complex , produkti që do t’iu rizgjoje dëshirën seksuale.

Gjithçka në Hipokrati. Sonte, ora 16:40!

Top Channel