Gazetarja e Top Channel, Anila Hoxha ka siguruar emrat e personave që janë arrestuar në kuadër të operacionit të koduar “Skema” pasi kontaktonin të huajt dhe i tërhiqnin drejt skemës së mashtrimit kompjuterik duke përfituar shuma të ndryshme vlerash monetare.

1. Indrit Tila
2. Eris Kurila
3. Ilir Shkurti
4. Skerdi Llupi
5. Klevin Molla
6. Ervin Meta
7. Ermir Shehu
8. Natalia Gerga
9. Emion Orizaj
10. Xhulian Xhafa
11. Arjol Zenuni
12. Marinela Metko
13. Evis Mahmutaj
14. Anduel Gjergji
15. Erjon Kasmi

Lexoni detajet e operacionit këtu: Skema e mashtrimit në Call Center: 23 persona në kërkim, mashtruan rreth 2 mijë persona

Top Channel