Vijojnë bombardimet në periferi të Kievit, momenti kur sirenat pushtojnë qendrën

15/03/2022 17:27

Bombardimet në periferi të Kievit kanë nisur sërish dhe po vijojnë me intensitet të lartë.

Gazetari i Top Channel, Artur Bibe, i cili ndodhet në Kiev thotë se në këtë moment po goditet zona veriore, ndërsa luftime të ashpra vazhdojnë në Irpin,Volodon dhe Antonov.

Top Channel