Këshilltari presidencial ukrainas: Mund të kemi rezultate nga negociatat e ardhshme me Rusinë

13/03/2022 16:54

Këshilltari presidencial ukrainas, Mykhailo Podoliak tha sot se beson që bisedimet me Rusinë në ditët e ardhshme do të arrijnë të kenë rezultate konkrete.

Në një video të postuar në Twitter, Podoliak tha se Rusia bëhet shumë më e ndjeshme ndaj pozicionit ukrainas dhe se “ka filluar të flasë në mënyrë konstruktive”.

Gjithashtu, ai shtoi edhe vendosmërinë e Ukrainës për ti çuar deri në fund propozimeve e saj për zgjidhjen e konfliktit me Rusinë.

“Propozimet tona janë në tavolinë. Ata janë shumë të ashpër. Midis tyre, tërheqja e trupave, armëpushimi. Ne nuk do të heqim dorë nga asnjë pikë, jashtë parimit,” theksoi Podoliak.

Top Channel