Rriti çmimin e vajit, gjobitet me 1 mijë euro biznesi në Kosovë

11/03/2022 10:32

Inspektorati i Komunës së Skenderajt, ka gjobitur me njëmijë euro gjobë një operator pasi rriti çmimin e vajit dhe manipuloi me sasinë.

Siç duket edhe në foto, çmimi i vajit kishte kapërcyer 3.49 euro, shifër me e lartë se disa ditë më parë.

Inspektorati i Tregut në Kosovë ka mbyllur dy depo të operatorëve ekonomikë.  Gjatë aksionit të djeshëm të Ministrisë së Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, konkretisht Inspektorati i Tregut në bashkëpunim me Drejtorinë për Hetimin e Krimeve Ekonomike të Policisë së Kosovës, kanë mbyllur përkohësisht dy depo të operatorëve ekonomikë (në Fushë Kosovë dhe Graçanicë).

Top Channel