Zgjedhjet e pjesshme lokale i ndoqët një ditë më parë në një transmetim maratonë në Top Channel.

Në mbyllje të numërimit të votave, Partia Socialiste fitoi në bashkitë e Durrësit, Lushnjës, Dibrës, Vorës dhe Rrogozhinës. Sërish socialistët dështuan të marrin Shkodrën.

Por Shkodrën e humbi edhe Partia Demokratike, e cila u radhit e treta në këto zgjedhje. Në kronikën më sipër, mund të ndiqni raportimet e gazetarëve tanë, Klodian Zhivani, Kristi Gongo, Alma Demiraj, Geri Kolgega dhe Doris Sallaku.

Top Channel