Rrogozhina zgjedh kryebashkiakun e ri/ Kryeson Edison Memolla, pas tij kandidati i “Shtëpisë së Lirisë”

07/03/2022 01:14

Procesi i numërimit për zgjedhjet e pjesshme lokale ka nisur në bahkinë Rrogozhinë.

Deri më tani, kryeson kandidati i Partisë Socialiste Edison Memolla. Pas tij, numrin më të madh të votave e ka marrë Hekuran Xhani i koalicionit “Shtëpia e Lirisë” dhe më pas kandidati i Partisë Demokratike, Ferdinand Saraçi.

Rezultatet nga QV 2148, KZAZ 43:

Edison Memolla (PS)   117

Hekuran Xhani (Shtëpia Lirisë)   44

Ferdinand Saraçi   16

 

Rezultatet nga QV 2150, KZAZ 43:

Edison memolla (PS)  48 vota

Ferdinand Saraçi 35 vota

Hekuran Xhani (Shtëpia Lirisë) 25 vota

 

Rezultatet nga QV 2151, KZAZ 43:

Ferdinand Saraçi  53 vota

Edison memolla (PS)    41 vota

Hekuran Xhani (Shtëpia Lirisë) 22 vota

Top Channel