Heronjtë e heshtur të Ukrainës në ndihmë të civilëve

07/03/2022 18:02

Ushtarët janë ata që u kanë ardhur në ndihmë qytetarëve në këto ditë rreziku.

Janë ata të cilët kanë udhëhequr disa prej evakuimeve ku disa prej tyre u ndërprenë për shkak të sulmeve.

Në këto kohë kanë harruar veten e tyre dhe primare janë qytetarët ukrainas.

Të shumtë kanë qenë qytetarët të cilët i janë bashkuar ushtrisë ukrainase duke shprehur gatishmërinë të jepnin jetën e tyre për atdheun.

Lufta vazhdon dhe situata mbetet shqetësuese në Ukrainë pasi Rusia vazhdon sulmet pavarësisht se në një numër më të reduktuar.

Ditët kalojnë dhe shifrat e viktimave shtohen, lufta vijon ndërsa largimet shtohen.

FOTO GALERI
1/7

Top Channel