Putin: Lufta ndaj Ukrainës mbaron vetëm nëse plotësohen dy kushte!

06/03/2022 13:53

Presidenti i Rusisë, Vladimir Putin ka thënë se lufta do të përfundojë vetëm nëse Ukraina pushon së luftuari.

Në një deklaratë për shtyp, Kremlini tha se kushti i dytë që Rusia të ndalojë operacionin e saj ushtarak, është që të përmbushen kërkesat e saj.

Putin tha se operacioni po shkonte sipas planit dhe se ai shpresonte se negociatorët ukrainas do të kishin një qasje më konstruktive në bisedime dhe do të merrnin parasysh realitetin”, tha Kremlini.

Top Channel