Procesi i numërimit të votave ka nisur në Rrogozhinë, pas më shumë se pesë orësh.

Në Rrogozhinë garojnë Edison Memolla, kandidat i PS-së, Ferdinand Saraçi me PD-në dhe Hekuran Xhani me Shtëpinë e Lirisë.

Top Channel