Edhe në Lushnjë ka nisur procesi i numërimit të votave.

Procesi i numërimit të pesë kutive të para ndodhi në KZAZ 55 të bashkisë Lushnjë.

Tre kandidatët që garojnë për bashkinë e Lushnjës janë Eriselda Sefa nga radhët e PS-së, Indrit Sefa, nga radhët e PD-së dhe Elton Bano pjesë e koalicionit “Shtëpia e Lirisë”.

Top Channel