Nënkryetarja e KQZ-së, Lealba Pelinku në një komunikim për mediat tregoi informacionet e fundit për problemet me pajisjet.

“Tre qendra në Shkodër në të cilat ka qenë e pamundur të përdoret pajisja e votimit, një qendër në Durrës dhe Dibër, janë bërë me dije në 7 të mëngjesit. Kemi pasur edhe dy qendra votimit që procesi ka nisur me pajisjet Pay dhe për shkak të problematikave ka  përfunduar në atë manual. Vetëm në dy qendra votimit nuk është arritur të bëhet zëvendësimi”, tha Pelinku.

Top Channel