Katër njësi administrative pa drita në Dibër, 11 qendra po zhvillojnë votimin manualisht

06/03/2022 09:22

Katër prej njësive administrative në Dibër kanë mbetur pa energji elektrike për shkak të kohës së keqe.

Mësohet se pa energji elektrike ka mbetur Selishta, Arrasi dhe Sllova, ndërsa 11 qendra votimi po zhvillojnë procesin manualisht.

Top Channel