Incident në qendrën e votimit në Durrës, simpatizanti i “Shtëpisë së Lirisë” ofendon komisionerin e PD

06/03/2022 09:25

Një incident ka ndodhur në qendrën e votimit 1499 në Durrës. Një mbështetës i shtëpisë së Lirisë, Fatjon Shtufi ka ofenduar komisionerin e PD, Fatmir Mezini.

Policia e Durrësit ka mbërritur për të marrë kallëzimin nga komisioneri i PD për inicdentin që ndodhi pak minuta më parë. Pasi është këshilluar dhe ka marrë njoftimin nga KZAZ, ka ardhur për të kryer procedurat.

Oficeri i policisë gjyqësore po merr detajet e këtij incidenti nga komisioneri i PD.

FOTO GALERI
1/2

Top Channel