Vëllezërit Ibraliu në fshatin Zhamë të Lushnjes i lidh gjaku, por jo bindjet politike.

Vëllai i madh mbështet Partinë Demokratike, kurse më i vogli është me “Shtëpinë e Lirisë”, koalicionin e krijuar nga Sali Berisha, LSI dhe PDK-ja.

Ata gjithashtu janë përfshirë në debate mes tyre, ndërsa janë në të njëjtën qendror votimi.

Gazetarja e Top Channel, Kristi Gongo arriti që të realizonte një foto me dy vëllezërit.

Top Channel