Pak orë pas mbylljes së procesit të votimit në gjashtë bashkitë e vendit, ka reaguar ish-kryeministri Sali Berisha.

Ai ka hedhur akuza për blerje votash nga ana e Part5isë Demokratike.

“Kujdes! Kujdes!

‘X’ me grremç eshte vote e shitur,
-te hidhet ne kosh te plehrave!

Lexoni mesazhin dhe shikoni foton e qytetarit dixhital.

Doktor Luan Hoti po blen elektoratin me lek ne Manze. Po shperndan me njerzit e tij nga 50 milek te vjetra per person U kane then me votuar keshtu. Po te nga se foton. Tek kryqi pak me lakim Qe ta kuptojne qe jane ata qe u ka dhene leket dhe kan votuar per luan hotin”, shkruan Berisha.

Top Channel