Mijëra njerëz janë mbledhur në qytete anembanë botës për të protestuar kundër pushtimit rus të Ukrainës.

Fotot e mëposhtme të realizuara nga BBC janë nga Zvicra, Kroacia, Tajlanda, Londra dhe Bath në Mbretërinë e Bashkuar.

FOTO GALERI
1/5

Top Channel