Dhimbjeve të kyçeve nuk i shpëton dot askush në këtë jetë, ato mund të kthehen në një problem për çdo moshë dhe për çdo gjini.

Për më tepër ky problem bëhet serioz veçanërisht nëse dhimbjet janë kronike dhe të vazhdueshme.

Po cilët janë faktorët kryesorë që na shkaktojnë dhimbjet kronike të kyçeve?

Në fakt shkaktarë për këto dhimbje mund të jenë një mori arsyesh të cilat dëmtojnë përkohësisht ose përfundimisht kyçet.

Gratë përbëjnë grupin më të madh të të prekurve nga këto problemë. Sipas ekspertëve, tek gratë shëndeti i kockave dhe i kyçeve mund të jetë shumë delikat për shkak të disa ndryshimeve specifike që ndodhin në trupin e tyre.

Ndryshimet hormonale janë një nder faktorët kryesorë që ndikojnë në problemet e artikulacioneve dhe të kyçeve tek gratë

A i njihni efektet magjike të “Red Helix Plus” dhe kremit “Lenuadol” në trajtimin e dhimbjeve të kyçeve, dhe artritit?

Gjithçka në Hipokrati

Sonte, ora 16:40!

Top Channel!

Top Channel