Trupat ruse kanë pushtuar plotësisht ndërtesën e administratës shtetërore në Kherson, sipas kreut të administratës, Hennadiy Lahuta.

“Ne nuk kemi hequr dorë nga detyrat tona”, ka shkruar Lahuta.

“Stafi operativ rajonal, të cilin unë drejtoj, vazhdon të punojë dhe të trajtojë çështje urgjente për të ndihmuar banorët e rajonit. Ne jemi në pritje të ndihmës humanitare”, tha ai.

Top Channel