Lavrov: Një Luftë e Tretë Botërore bërthamore është vetëm në kokat e politikanëve perëndimorë

03/03/2022 10:37

Ministri i Jashtëm rus, Sergei Lavrov në një konferencë shtypi në Moskë theksoi se një Luftë e Tretë Botërore bërthamore është vetëm në kokat e politikanëve perëndimorë.

Sipas tij, presidenti amerikan Joe Biden ka thënë se alternativa e vetme ndaj sanksioneve është një Luftë e Tretë Botërore bërthamore”.

Lavrov thotë se kjo është vetëm në kokat e politikanëve perëndimorë dhe jo në kokat e popullit rus.

“Nëse bëhet një luftë e vërtetë kundër nesh, atëherë ata që bëjnë plane të tilla duhet të mendojnë për këtë [dhe] për mendimin tim plane të tilla po bëhen”, thotë ai.

Top Channel