Gjatë natës dhe orëve të para të mëngjesit ka pasur reshje dëbore në Elbasan. Aktualisht dëbora vijon me intensitet të ulët deri në kuotën 300 metra mbi nivelin e detit.

Deri më tani nuk kemi bllokime rrugësh, por në rast se rritet intensiteti i reshjeve, mund të shfaqen probleme. As furnizimi me energji elektrike nuk ka shfaqur probleme.

Ndërkohë në darkë, në zonat malore temperaturat do të zbresin nën zero dhe prania e dëborës në rrugë do të krijojë probleme.

 

FOTO GALERI
1/8

Top Channel