Bombardimet dhe luftimet në Kiev kanë vazhduar edhe gjatë natës duke shtuar edhe më shumë rrezikun e marrjes së kryeqytetit.

Kryeqyteti i Ukrainës tashmë është objektivi kryesorë i ushtrisë ruse .

Në pamjet e publikuara shihen teksa raketat hidhen mbi godina pa ndalim duke shkaktuar panik dhe dëme të shumta.

Top Channel