Facebook dhe Instagram i shpallën “luftë” Rusisë, pas sulmeve në Ukrainë, sipas mediave ukrainase.

Instagram fillon etiketimin e llogarive të mediave të kontrolluara nga shteti rus, të cilat shpallin propagandë dhe dezinformata.

Përveç kësaj, Facebook po bllokon mediat shtetërore ruse që të shfaqin reklama në platformën e saj kudo në botë.

Top Channel