Apeli i GJKKO ka dhënë vendim të formës së prerë, për 35 anëtarë të shtatë bandave kriminale, që veronin si një grup i strukturuar, dhe që u hetuan për trafikim të mbi 300 persona drejt vendeve të BE, Anglisë, SHBA dhe Kanada, në këmbim të vlerave monetare, që varionin nga 7 mijë paund për në Britani, dhe 25 mijë deri në 30 mijë dollarë për në SHBA e Kanada.

Ky grup i strukturuar kriminal u godit ne 2018, nga një aksion i gjerë i policisë shqiptare, në bashkëpunim me policinë franceze, italiane, spanjolle dhe angleze, si dhe dy agjentë specialë të Shërbimit Diplomatik të Sigurisë së Departamentit Amerikan të Shtetit. Në total janë afro 200 vite dënime për 35 të akuzuarit.

Dënimet dhe emrat:

1-Ardian Corri 8 vite

2-Luan Qyrku 7 vite

3-Eno Muçollari 6 vite

4-Ardian Gurakuqi 6 vite e 4 muaj

5-Zaim Hysenbelliu 7 vite

6-Arben Kajaçi 6 vite

7-Genci Osmanaj 5 vite 4 muaj

8-Oltjan Serani 4 vite

9-Tanush Prenga 5 vite 4 muaj

10-Liri Muçollari 4 vite

11-Fuat Zaimi 5 vite 8 muaj

12-Nikolin Priska 4 vite

13-Ylber Rama 4 vite

14-Haki Tarja 4 vite

15-Bedri Bendaj 6 vite

16-Erenik Avdylli 4 vite

17-Nik Bushi 5 vite 8 muaj

18-Kolë Vushaj 7 vite e 4 muaj

19-Emiljan Sinjari, 4 vite

20-Alfred Kalaj 8 vite

21- Mhill Zefi 6 vite

22-Nosh Volaj 5 vite e 4 muaj b

23-Prel Gjelaj 5 vite e 4 muaj

24-Sokol Duli 6 vite e 8 muaj

25-Euglen Dushku 4 vite

26-Leonora Dushku 4 vite

27-Roza Frroku 4 vite

28-Blerim Brahimi 5 vite 4 muaj

29-Luigj Shtinja 5 vite 4 muaj

30-Esat Cakoni 4 vite burg;

31- Fatos Muja 5 vite 8 muaj

32-Kreshnik Muja, 5 vite 8 muaj

33- Artur Karaj, 6 vite

34-Kristian Zallinaj 5 vite e 4 muaj

35-Mensur Selami, 6 vite

Top Channel