Shkodër, “ndihmë studentëve”/ Kandidati i PD Xhemal Bushati takon pedagogët e universitetit

25/02/2022 15:28

Ikja e të rinjve dhe braktisja e auditorëve nga studentët ka prekur edhe kryeqendrën e veriut .

Kandidati i Partisë Demokratike Xhemal Bushati kërkoi bashkëpunimin e pedagogëve të universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi” për t’i ardhur në ndihmë studenteve.

Pegadodët i propozuan kandidati demokrat që bashkë me forcën politike që e mbështet të përkrahin kërkesën e tyre për hapjen e degeve të reja në Universitetin e Shkodrës.

Top Channel