Është parandaluar në kohë tentativa për vjedhje e një bankë të nivelit të dytë në Tiranë, duke përdorur tunele të nëndheshme, një skemë që i ngjan filmave aksion.

Policia kishte marrë informacione se në bulevardin “Zogu I” po kryheshin gërmime, duke përdorur tunele të nëndheshme, me qëllim depërtimin në ambientet e brendshme të një banke të nivelit të dytë, dhe ndërhynë menjëherë duke ndaluar vjedhjen.

Shërbimet e Policisë janë duke kryer hetime të thelluara me qëllim identifikimin, kapjen e autorëve dhe vënien e tyre para përgjegjësisë.

Materialet hetimore i kaluan Prokurorisë së Rrethit Gjyqësor Tiranë, për veprime të mëtejshme procedurale, për veprën penale “Vjedhja e bankave dhe arkave të kursimit” kryer në bashkëpunim.

Top Channel